Bij muizenoverlast bel je de Muizenman
Bel nu 085-4000200

Last van muizen? Bel voor inspectie
Bel direct 085-4000200

Wij helpen met preventie

Muizen bestrijden in Bergen op Zoom

In principe weet iedereen wel hoe een muis eruitziet. De meeste mensen hebben liever niet dat er muizen door hun huis lopen. Ze kunnen zorgen voor schade en laten duidelijke sporen achter, zoals muizenkeutels. Het is belangrijk om muizen zo snel als mogelijk te bestrijden. Onze professionele muizenbestrijders uit Bergen op Zoom en omgeving helpen u hier graag bij. Wij zijn binnen 24 uur bij u om naar de oplossing te zoeken. Wij hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van muizen in Bergen op Zoom en omgeving. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Ook niet voor een bestrijding in Halsteren, Lepelstraat, Ossendrecht, Steenbergen, Woensdrecht, Wouw, Wouwse Plantage. Voor meer informatie bel 085-4000200, uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken voor een inspectie.

Muizen en de gevaren hiervan

Mensen vragen zich vaak af of muizen gevaarlijk zijn. In principe zijn ze dit niet, hoewel ze op indringende soortgenoten wel erg agressief reageren. Dit reageren doen ze dan ook vaak met het nodige geluid. Muizen verstoppen zich graag en laten zich niet snel zien. Wat wel vervelend en onhygiënisch is, zijn de muizenkeutels en urine die de muizen overal achterlaten. Het is mogelijk dat muizen ziektes met zich meedragen die niet goed zijn voor onze gezondheid, en deze verspreiden via hun uitwerpselen. Ook willen muizen nog weleens knagen aan elektrische kabels en draden. Dit heeft kortsluiting en andere gevaarlijke situaties als gevolg. Muizen zijn warmbloedige dieren en zoeken dan ook graag warme plekken op wanneer het buiten kouder wordt. In onze huizen is de temperatuur voor muizen aangenaam en er zijn meer dan genoeg voedselbronnen voor muizen aanwezig. Ook in de warmere periodes van het jaar wijken de muizen over het algemeen niet ver van onze zijde, tenslotte is er altijd genoeg voedsel in de aanbieding bij ons mensen. Heeft u muizen in huis? Twijfel dan niet te lang, en bel uw Muizenman via 085-4000200, onze gecertificeerde muizenbestrijders komen u dan verlossen van uw muizenoverlast.

Muizen? Bel de Muizenman

 

Professionele muizenbestrijding in Bergen op Zoom en omgeving

Wanneer u last heeft van muizen is het belangrijk om hier zo snel als mogelijk vanaf te komen. Onze professionele muizenbestrijders uit Bergen op Zoom helpen u binnen 24uur, tegen de scherpste tarieven. Neem daarom zo snel als mogelijk contact op met onze professionele bestrijders uit Bergen op Zoom. Woon je niet in Bergen op Zoom? Geen probleem! Ook in Halsteren, Lepelstraat, Ossendrecht, Steenbergen, Woensdrecht, Wouw, Wouwse Plantage staan wij voor u klaar. Onze bestrijders hanteren een vaste, lage prijs en rekenen géén voorrijkosten. Aarzel niet langer en neem direct contact op via telefoonnummer 085-4000200. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u direct terug!

 

 

Kosten muizen bestrijden

Wilt u van uw muizenoverlast af? Schakel dan de Muizenman in. Wij bieden een inspectie aan, waarbij we op basis van uw situatie en de aanwezige overlast een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Bestrijding van uw muizenprobleem is al mogelijk vanaf € 85,- inclusief btw. Heeft u hulp nodig met muizen bestrijden in Bergen op Zoom, bel dan de Muizenman! 085-4000200

 

"aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen"

Janneke uit Eindhoven

"Super geholpen en snel"

Greet

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka