Bij muizenoverlast bel je de Muizenman
Bel nu 085-4000200

Inspectie van uw muizenoverlast?
Bel direct 085-4000200

Wij helpen met preventie

Muizen bestrijden in Etten-Leur

Muizen heeft niemand graag in huis. Het zijn vieze beesten en zorgen voor de nodige schade met hun geknaag. Om muizen te bestrijden, schakel je onze professionele muizenbestrijder uit Etten-Leur in. Dagelijks is er een Muizenman actief in de wijde omgeving van Etten-Leur, dus ook in Hoeven, Kruisstraat, Rijsbergen, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord. Wij bieden binnen 24 uur een oplossing voor uw muizenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs en géén voorrijkosten! Neem nu contact met ons op via 085-4000200 voor een afspraak met uw lokale muizenbestrijder.

Professionele muizenbestrijding in Etten-Leur en omgeving

Heeft u muizen in huis en wilt u hier graag zo snel als mogelijk vanaf? Neem dan direct contact op met onze professionele muizenbestrijders uit Etten-Leur. Uw plaatselijke Muizenman is dagelijks werkzaam in de gehele regio van Etten-Leur. Ook in de plaatsen Hoeven, Kruisstraat, Rijsbergen, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor uw muizenprobleem. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten! Bel direct 085-4000200 voor een afspraak binnen 24 uur of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u direct terug.

 


Kosten muizen bestrijden

Wilt u van uw muizenoverlast af? Schakel dan de Muizenman in. Wij bieden een inspectie aan, waarbij we op basis van uw situatie en de aanwezige overlast een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Bestrijding van uw muizenprobleem is al mogelijk vanaf € 85,- inclusief btw. Heeft u hulp nodig met muizen bestrijden in Etten-Leur, bel dan 085-4000200 voor uw lokale Muizenman!

 

Garantie op muizenbestrijding in Etten-Leur

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding in Etten-Leur. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak.

Muizen? Bel de Muizenman

 

De huismuis

Als u muizen in huis heeft, dan is er een grote kans dat dit de huismuis is. Het is belangrijk deze huismuizen zo snel als mogelijk bestreden worden. Voor de muizen voor echt grote problemen gaan zorgen in uw woning. Ze knagen namelijk op alles wat los en vast zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabels, meubels en natuurlijk etensresten. Daarnaast is een muizenplaag allesbehalve hygiënisch: Ze verspreiden namelijk ziektes via hun ontlasting. U herkent de aanwezigheid van een muizenplaag al snel aan de aanwezigheid van kleine zwarte keutels, aangevreten voedselverpakkingen, meubels of beschadigde kabels van apparaten. Daarnaast verspreidt de muizenurine een heel typische geur. Aangezien muizen vaak ’s nachts actief zijn, herken je de aanwezigheid van dit ongedierte in een aantal gevallen ook aan het lawaai dat ze produceren terwijl je slaapt. Onze gecertificeerde muizenbestrijder voor Etten-Leur en omgeving helpt u graag van uw probleem af, bel nu voor een afspraak met 085-4000200.

"aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen"

Janneke uit Eindhoven

"Super geholpen en snel"

Greet

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka