De juiste partner voor uw restaurant, café of hotel
Bel direct 085-4000200

Muizen bestrijding nodig?
Bel direct 085-4000200

Muizen bestrijding in de Horeca

U wilt uw klanten en/of gasten graag tevreden houden. Soms blijkt het dat er ook onwelkome gasten zoals muizen van uw gastvrijheid gebruik maken. Het is altijd mogelijk dat dergelijke overlast van ongedierte voorkomt in de horeca, of het nou een restaurant is of een klein café.

U wilt uw goede naam behouden, tenslotte heeft u jaren hieraan gewerkt. Uw gasten en/of klanten verwachten tenslotte kwaliteit die hoort bij uw goede reputatie. Muizen kunnen deze kwaliteit behoorlijk aantasten, en dus ook uw reputatie. de Muizenman is dé plaagdierspecialist voor muizen bestrijding in de horeca. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot bestrijding en/of preventie, neem dan direct contact op met uw Muizenman.


Waarom juist de Muizenman?

Wij van de Muizenman kennen de risico’s en valkuilen van muizenbestrijding en plaagdierpreventie bij hotels, restaurants en cafés als geen ander. En wij weten dus ook als geen ander dat u zich wilt richten op uw bedrijfsvoering en uw klanten en/of gasten. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden omtrent muizen preventie en bestrijding in restaurant, café en hotel van u over.

De Muizenman is de ideale partner dankzij onze ervaring op het gebied van plaagdierpreventie en ongediertebestrijding. Niet ieder horeca bedrijf is hetzelfde, wij weten dat als geen ander. Onze bestrijdingstechnici werken aan uw probleem met middelen die voor u geschikt zijn. Hierbij houden ze rekening met de voor u geldende voorschriften. Onze ervaring, scherpe tarieven en uitstekende service zorgen er voor dat wij altijd de juiste partner zijn voor uw restaurant, café of hotel als het gaat om preventie of bestrijding van muizen. Heeft u interesse in muizenbestrijding of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u altijd met ons contact opnemen. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen. 


 

 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 


Wat kost muizen bestrijden voor horeca bedrijven?

Het is altijd lastig om van te voren aan te geven wat muizen bestrijding in uw geval zal kosten. Tenslotte niet ieder hotel, restaurant of café is hetzelfde. Wij werken met het principe van een gratis inspectie, bij deze inspectie kijken wij naar uw probleem en hoe wij dit het beste voor u kunnen oplossen. Onze gecertificeerde bestrijdingstechnicmuizenbestrijders houden hierbij rekening met alle aspecten van uw bedrijf. Omdat wij als geen ander weten dat u géén verrassingen achteraf wilt, zullen wij u altijd een all-in tarief opgeven. Dit houdt in: inclusief materiaal, werktijd en ook inclusief de btw. Wilt u graag weten wat dit inhoudt voor uw horecabedrijf, bel dan direct met de Muizenman of vul ons contactformulier in.

 

Garantie op muizenbestrijding

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus het is een echte gratis inspectie. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak.

Zoek een van onze muizenbestrijders bij u in de regio

Wij helpen u graag met muizenbestrijding

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline