de Muizenman: Goedkoopste van Nederland
Bel 085-4000200

Bij muizenoverlast bel je de Muizenman
Bel nu 085-4000200

Last van muizen? Bel voor inspectie
Bel direct 085-4000200

Muizen in huis?

Muis in huis gezien? Muizenkeutels aangetroffen in keukenlades? Kortom u denkt al heel snel aan een muizenplaag. Een muizenplaag kan voor veel overlast zorgen. Door hun natuurlijke nieuwsgierigheid komen ze overal in uw woning. Of het nu gaat om muizen op zolder of muizen in uw woonkamer, ze knagen aan alles om hun tanden scherp te houden. Kapotte elektriciteitskabels, meubels en zelfs aangetaste isolatie komt met regelmaat voor. 

Speciaal voor onze particuliere klanten hebben wij unieke pakketten samengesteld om u van uw muizen af te helpen. Wilt u hier graag meer over weten, en hoe wij u met onze speciale pakketten kunnen helpen. Bel dan direct 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak voor een inspectie.

 

Kosten professionele muizenbestrijding

Heeft u overlast van muizen? Overal keutels gevonden, en de muizen zien rondrennen door uw woning? Natuurlijk wilt u daar vanaf, maar het liefste wel zo goedkoop als mogelijk. Voor goedkope muizenbestrijding moet u bij de Muizenman zijn. Wij helpen u tegen een scherp tarief van uw muizenoverlast af, en u krijgt garantie op onze muizenbestrijding! Wilt u graag meer weten? Laat uzelf dan terugbellen door een van onze specialisten.

 

Garantie op muizenbestrijding

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus het is een echte inspectie. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak.

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Specialist in muizenbestrijding

Onze professionele muizenbestrijders kunnen u snel en efficiënt van uw muizen af helpen. Een ware muizenplaag is voor onze specialisten geen enkel probleem. Door de juiste middelen toe te passen zorgen wij er voor dat uw huidige overlast tot een einde komt. Uiteraard tegen de laagste prijzen. Niet voor niets worden wij gezien als de goedkoopste van Nederland. Ook voor preventieve maatregelen bent u bij ons aan het juiste adres. Speciale roosters voor in de spouwmuur, of naden en kieren dichten met speciale muizenstop: onze muizenbestrijders regelen het voor u! U wilt graag meer informatie? Bel dan direct 085-4000200 of laat uzelf terugbellen door onze specialisten.

 

Muizenoverlast?

U heeft het vast wel eens gehoord, een muis is nooit alleen. Maar waar komt dit gezegde toch vandaan? Muizen zijn enorm goed in zich verstoppen, en kunnen zich verplaatsen door de kleinste openingen. Kortom, ze zijn vaak te vinden op de plekken waar wij als mensen niet komen. En dan duurt het ook even eer wij ze opmerken, zo ontstaan dan vaak complete muizenplagen. Hoe herkent u de eerste tekenen van muizenactiviteit in uw woning? Bijvoorbeeld hoort u getrippel of geknaag boven uw hoofd in het plafond, ze zijn tenslotte erg klein en kunnen zich ook daar verstoppen. Maar wat dacht u van die paar muizenkeutels op uw zolder, dat is toch een duidelijke aanwijzing van aanwezige muizen. Als er veel muizen bij elkaar zijn, kunnen zij ook een penetrante lucht verspreiden. Deze lucht wordt ook weleens omschreven als een muskus achtige lucht. Dit kan dus ook een aanwijzing zijn van muizenactiviteit. De allerbelangrijkste aanwijzing is wel dat u de muis daadwerkelijk heeft gezien, bijvoorbeeld snel door de woonkamer. Of als u op uw zolder de kerstversiering pakt en daar schiet een muis uit tevoorschijn. Heeft u een van deze verschijnselen opgemerkt, dan wordt het tijd voor een muizenverdelger. Bel direct 085-4000200 en vraag de Muizenman om een inspectie. Wij helpen u graag van uw muizen af.

 

Zoek een van onze muizenbestrijders bij u in de regio

Wij helpen u graag met muizenbestrijding

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline