Bij muizenoverlast bel je de Muizenman
Bel nu 085-4000200

Last van muizen? Bel voor inspectie
Bel direct 085-4000200

Wij helpen met preventie

Muizen bestrijden in Tilburg

Overal komen muizen voor, zowel in stedelijke gebieden als op het platteland. Om onze gezondheid en onze eigendommen te beschermen is het verstandig om muizen zo snel als mogelijk te bestrijden. Om deze reden roept men vaak de hulp in van een professional. De gecertificeerde professionals van de Muizenman zijn dé specialisten op het gebied van muizen bestrijding in Tilburg en omgeving. Wij proberen iedereen die met ons contact opneemt, binnen 24 uur te helpen met hun muizen probleem. Dus ook als u woont in Berkel Enschot, Gilze Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Udenhout. Onze experts adviseren of ondersteunen u ook bij de preventie van muizen. Bel nu de Muizenman voor een inspectie en wij komen ter plaatse beoordelen hoe wij u daarmee kunnen helpen. Zo komt u zonder verrassingen achteraf van uw muizen af. Voor meer informatie, of een inspectie. Bel 085-4000200.


 

De specialist in muizen bestrijding voor Tilburg

Effectief bestrijden van muizen vergt kennis over het te gebruiken muizengif of muizenvallen. Ook kennis van de soort muizen waar u last van heeft, en hun leefgewoontes is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Daarnaast is het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen alleen toegestaan voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. Heeft u last van muizen in uw woning of bedrijf? Bel dan de Muizenman en laat één van onze gecertificeerde specialisten u helpen met het bestrijden van uw muizenoverlast. In Tilburg en omgeving voeren wij binnen 24 uur een inspectie uit. Indien mogelijk en gewenst, kunnen wij ook gelijk overgaan tot bestrijding van uw probleem, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Wij bieden goede service, om deze reden rekenen wij géén voorrijkosten. Neem nu contact op met de Muizenman en wij bestrijden uw muizen overlast.

 

Kosten muizen bestrijden

Wilt u van uw muizenoverlast af? Schakel dan de Muizenman in. Wij bieden een inspectie aan, waarbij we op basis van uw situatie en de aanwezige overlast een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Bestrijding van uw muizenprobleem is al mogelijk vanaf € 85,- inclusief btw. Heeft u hulp nodig met muizen bestrijden in Tilburg, bel dan de Muizenman! Of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.


 

 

Garantie op muizenbestrijding in Tilburg

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding in Tilburg. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak.

Muizen? Bel de Muizenman

 

Hoe muizenoverlast herkennen?

Er is natuurlijk geen duidelijkere aanwijzing dan wanneer u de muis daadwerkelijk in uw huis ziet. Maar voordat het zover is, zijn muizenkeutels een typisch kenmerk van een muizenplaag. Muizen eten op verschillende plaatsen en lopen dus overal. De muizenkeutels kunnen dan door uw hele pand te vinden zijn. Muizenkeutels zijn klein, zo’n 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op extra grote hagelslag. Als de keutels zacht en glanzend zijn, is dit een teken van een actieve muizenplaag.

Knaagschade is ook een belangrijk kenmerk van een muizenplaag. Muizentanden blijven groeien, waardoor ze aan van alles knagen om hun tanden kort en scherp te houden. Knaagschade is meestal in de vorm van twee evenwijdige groeven, ongeveer 1 à 2 millimeter uit elkaar. Muizen knagen regelmatig aan meubels, plinten en plastic. Maar ook aan elektrische kabels, wat schade aan apparaten veroorzaakt, of in het ergste geval zelfs kortsluiting of brand. Vermoedt u muizenoverlast? Voor muizen bestrijding in Berkel Enschot, Gilze Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Udenhout en Tilburg belt u de Muizenman via 085-4000200.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline