Muizenbestrijding door de Muizenman

de Huismuis knabbelend op een aantal zaden

Overal komen muizen voor, zowel in stedelijke gebieden als op het platteland. Om onze gezondheid en onze eigendommen te beschermen is het verstandig om muizen zo snel als mogelijk te bestrijden. Om deze reden roept men vaak de hulp in van een professional. De gecertificeerde professionals van de Muizenman zijn dé specialisten op het gebied van muizen bestrijding. Wij proberen iedereen die met ons contact opneemt, binnen 24 uur te helpen met hun muizen probleem. Onze experts adviseren of ondersteunen u ook bij de preventie van muizen.

Professionele muizen bestrijding

Wilt u de muizen snel en effectief laten verdwijnen? Neem dan contact op met onze gecertificeerde muizenbestrijders. Onze vakmannen bestrijden overal dagelijks muizen, dus ook in uw omgeving. Een telefoontje en ze staan binnen 24 uur bij u voor de deur. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij de muizenoverlast in uw huis. Uiteraard zonder voorrijkosten te rekenen. Bel met bovenstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur met onze muizenbestrijders. 

 

Kosten professioneel muizen bestrijden

Wilt u van uw muizenoverlast af? Schakel dan de Muizenman in. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, waarbij we op basis van uw situatie en de aanwezige overlast een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Bestrijding van uw muizenprobleem is al mogelijk vanaf € 85,- inclusief btw. Heeft u hulp nodig? Bel direct de Muizenman! Of laat u direct door ons terugbellen.

Muizenkeutels bij Muizenbestrijding door de Muizenman

Muizenkeutels aangetroffen in een keukenkastje

Hoe muizenoverlast herkennen?

Er is natuurlijk geen duidelijkere aanwijzing dan wanneer u de muis daadwerkelijk in uw huis ziet. Maar voordat het zover is, zijn muizenkeutels een typisch kenmerk van een muizenplaag. Muizen eten op verschillende plaatsen en lopen dus overal. De muizenkeutels kunnen dan door uw hele pand te vinden zijn. Muizenkeutels zijn klein, zo’n 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op extra grote hagelslag. Als de keutels zacht en glanzend zijn, is dit een teken van een actieve muizenplaag. Er zijn uiteraard nog meer manieren om muizen te herkennen.

Muizenbestrijding door de Muizenman: Knaagschade aangericht door muizen

Knaagschade aangericht door muizen

Schade door muizen

Knaagschade is ook een belangrijk kenmerk van een muizenplaag. Muizentanden blijven groeien, waardoor ze aan van alles knagen om hun tanden kort en scherp te houden. Knaagschade is meestal in de vorm van twee evenwijdige groeven, ongeveer 1 à 2 millimeter uit elkaar. Muizen knagen regelmatig aan meubels, plinten en plastic. Maar ook aan elektrische kabels, wat schade aan apparaten veroorzaakt, of in het ergste geval zelfs kortsluiting of brand. Vermoedt u muizenoverlast? Neem dan contact op met de Muizenman voor een inspectie.

De specialist in muizen bestrijden

Effectief bestrijden van muizen vergt kennis over het te gebruiken muizengif of muizenvallen. Ook kennis van de soort muizen waar u last van heeft, en hun leefgewoontes is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Daarnaast is het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen alleen toegestaan voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. Heeft u last van muizen in uw woning of bedrijf? Bel dan de Muizenman en laat één van onze gecertificeerde specialisten u helpen met het bestrijden van uw muizenoverlast. Wij proberen binnen 24 uur een inspectie uit te voeren. Indien mogelijk en gewenst, kunnen wij ook gelijk overgaan tot bestrijding van uw probleem, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Wij bieden goede service, om deze reden rekenen wij géén voorrijkosten. Neem nu contact op met de Muizenman en wij bestrijden uw muizen overlast.

De Muizenman: Wij doen aan muizen bestrijden, zodat u het niet hoeft

Kennis van leefgewoontes en gedrag is essentieel bij muizenbestrijding

Garantie op muizenbestrijding door de Muizenman

de Huismuis heeft voedsel aangetroffen en zal hier dankbaar gebruik van maken

Garantie op muizen bestrijding

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten, dus het is een echte inspectie. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak.