Bij muizenoverlast bel je de Muizenman
Bel nu 085-4000200

Last van muizen? Bel voor inspectie
Bel direct 085-4000200

Wij helpen met preventie

Muizen bestrijden in Veldhoven

In principe weet iedereen wel hoe een muis eruitziet. De meeste mensen hebben liever niet dat er muizen door hun huis lopen. Ze kunnen zorgen voor schade en laten duidelijke sporen achter, zoals muizenkeutels. Het is belangrijk om muizen zo snel als mogelijk te bestrijden. Onze professionele muizenbestrijders uit Veldhoven en omgeving helpen u hier graag bij. Wij zijn binnen 24 uur bij u om naar de oplossing te zoeken. Wij hanteren een vaste, lage prijs voor het bestrijden van muizen in Veldhoven en omgeving. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Ook niet voor een bestrijding in Hoogeloon, Knegsel, Oerle, Schoot, Steensel, Vessem, Waalre, Wintelre. Voor meer informatie of een afspraak, bel met 085-4000200. Uw lokale muizenman staat u graag te woord.

 

Professionele muizenbestrijding in Veldhoven en omgeving

Wanneer u last heeft van muizen is het belangrijk om hier zo snel als mogelijk vanaf te komen. Onze professionele muizenbestrijders uit Veldhoven helpen u binnen 24uur, tegen de scherpste tarieven. Neem daarom zo snel als mogelijk contact op met onze professionele bestrijders uit Veldhoven. Woont u niet in Veldhoven? Geen probleem! Ook in Hoogeloon, Knegsel, Oerle, Schoot, Steensel, Vessem, Waalre, Wintelre staan wij voor u klaar. Onze bestrijders hanteren een vaste, lage prijs en rekenen géén voorrijkosten. Aarzel niet langer en neem direct contact op via 085-4000200. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u direct terug! 

Kosten muizen bestrijden

Wilt u van uw muizenoverlast af? Schakel dan de Muizenman in. Wij bieden een inspectie aan, waarbij we op basis van uw situatie en de aanwezige overlast een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Muizen bestrijden is niet altijd even simpel dus hebben wij voor u altijd een maatwerk oplossing. Een voordeel voor u: wij rekenen géén voorrijkosten. Heeft u hulp nodig met muizen bestrijden in Veldhoven, bel dan de Muizenman via 085-4000200!

 

Garantie op muizenbestrijding in Veldhoven

Van een professionele muizenbestrijder zoals de Muizenman mag u het een en ander verwachten, zoals bijvoorbeeld garantie. Dit is dan ook exact wat wij u, en al onze klanten bieden. 100% garantie op onze muizenbestrijding in Veldhoven. Tijdens onze inspectie bekijken onze specialisten uw overlast en maken op basis hiervan een bestrijdingsplan. Wij rekenen geen voorrijkosten. Wilt u graag meer weten over onze diensten of wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan direct met 085-4000200 voor meer informatie of een afspraak.

 

Muizen? Bel de Muizenman

 

Muizen en de gevaren hiervan

Mensen vragen zich vaak af of muizen gevaarlijk zijn. In principe zijn ze dit niet, hoewel ze op indringende soortgenoten wel erg agressief reageren. Dit reageren doen ze dan ook vaak met het nodige geluid. Muizen verstoppen zich graag en laten zich niet snel zien. Wat wel vervelend en onhygiënisch is, zijn de muizenkeutels en urine die de muizen overal achterlaten. Het is mogelijk dat muizen ziektes met zich meedragen die niet goed zijn voor onze gezondheid, en deze verspreiden via hun uitwerpselen. Ook willen muizen nog weleens knagen aan elektrische kabels en draden. Dit heeft kortsluiting en andere gevaarlijke situaties als gevolg. Muizen zijn warmbloedige dieren en zoeken dan ook graag warme plekken op wanneer het buiten kouder wordt. In onze huizen is de temperatuur voor muizen aangenaam en er zijn meer dan genoeg voedselbronnen voor muizen aanwezig. Ook in de warmere periodes van het jaar wijken de muizen over het algemeen niet ver van onze zijde, tenslotte is er altijd genoeg voedsel in de aanbieding bij ons mensen. Heeft u muizen in huis? Twijfel dan niet te lang, en bel de Muizenman via 085-4000200, onze gecertificeerde muizenbestrijders komen u dan verlossen van uw muizenoverlast.


Hoe muizenoverlast herkennen?

Er is natuurlijk geen duidelijkere aanwijzing dan wanneer u de muis daadwerkelijk in uw huis ziet. Maar voordat het zover is, zijn muizenkeutels een typisch kenmerk van een muizenplaag. Muizen eten op verschillende plaatsen en lopen dus overal. De muizenkeutels kunnen dan door uw hele pand te vinden zijn. Muizenkeutels zijn klein, zo’n 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op extra grote hagelslag. Als de keutels zacht en glanzend zijn, is dit een teken van een actieve muizenplaag.

Knaagschade is ook een belangrijk kenmerk van een muizenplaag. Muizentanden blijven groeien, waardoor ze aan van alles knagen om hun tanden kort en scherp te houden. Knaagschade is meestal in de vorm van twee evenwijdige groeven, ongeveer 1 à 2 millimeter uit elkaar. Muizen knagen regelmatig aan meubels, plinten en plastic. Maar ook aan elektrische kabels, wat schade aan apparaten veroorzaakt, of in het ergste geval zelfs kortsluiting of brand. Vermoedt u muizenoverlast? Neem dan contact op met 085-4000200 voor een inspectie.

 

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline