Bij ratten in huis bel je de Muizenman
Bel nu 085-4000200

Last van ratten? Bel voor inspectie
Bel direct 085-4000200

Wij helpen ook met preventie

Ratten laten bestrijden

De Muizenman is al jaren gespecialiseerd in het bestrijden van knaagdieren zoals muizen en ratten. Heeft u een of meerdere ratten in uw woning of bedrijfspand gezien? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. De gecertificeerde ongediertebestrijders van de Muizenman kunnen de ratten overlast in uw pand vakkundig, snel én veilig bestrijden.

 

Snelle en effectieve rattenbestrijding

Het is van belang snel te handelen als u een rat heeft gezien in uw woning of bedrijfspand. Ratten kunnen zich namelijk snel voortplanten en dit betekent dat u binnen een aanzienlijke tijd te maken krijgt met een ware rattenplaag. Door in de vakkundige rattenbestrijding van de Muizenman te investeren, weet u zeker dat de ratten in uw pand effectief en snel bestreden zullen worden. Met de hulp van de professionals van de Muizenman kunt u dan ook een rattenplaag voorkomen.

 

Rattenbestrijding in woningen en bedrijfspanden

Wij maken geen onderscheid tussen zakelijk en particulier en helpen dan ook iedereen die professionele rattenbestrijding nodig mocht hebben. Dit betekent dat u ons kunt bellen als u ratten in huis heeft zitten, maar ook als u ratten in uw kantoorpand, winkelpand of magazijn heeft aangetroffen. De specialisten van de Muizenman helpen u snel en effectief van uw rattenplaag af. Voor de beste, maar ook de voordeligste rattenbestrijding kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-4000200. Wilt u liever door ons gebeld worden, laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig als mogelijk.

 

Rattenbestrijding afspraak

 

 

Professionele rattenbestrijding kosten

Om u de juiste prijs voor het bestrijden van ratten te kunnen geven, is het van belang dat onze lokale ongediertebestrijder een compleet beeld heeft van wat er precies aan de hand is. Met een compleet beeld kan onze rattenbestrijder u een passende offerte aanbieden voor het bestrijden van ratten in uw woning of in uw bedrijf. Om een compleet beeld te krijgen is het nodig om een inspectie uit te laten voeren. Tijdens een inspectie zullen onze ongediertebestrijders, naast het geven van allerlei adviezen en tips, een all-in prijs voor u maken. De kosten van professionele rattenbestrijding hangen met name af van de hoeveelheid ratten die bestreden moeten worden. Ratten bestrijden is bij ons al mogelijk voor € 85,- inclusief btw. Wat een voordeel is voor u: wij rekenen géén voorrijkosten.

Last van ratten? Bel 085-4000200

Ratten bestrijden is noodzakelijk

Het bestrijden van ratten overlast is altijd noodzakelijk, zeker wanneer u ze in uw woning heeft aangetroffen. Knaagdieren zoals ratten zijn niet bepaald hygiënische dieren, en brengen dan ook de nodige ziekteverwekkende bacteriën met zich mee. Een van de meer bekendere ziektes die kan worden veroorzaakt door ratten is de ziekte van Weil. Deze ziekte wordt veroorzaakt door de leptospirosis bacterie, dit is een veelvoorkomende bacterie in de uitwerpselen van met name de bruine rat.  De zwarte rat wordt gezien als voornaamste verspreider van varkenspest, maar vroeger ook de builenpest. Gelukkig komt deze ziekte in Nederland niet meer voor. Ratten verspreiden deze ziektes onder andere door te bijten, door eten te besmetten door hier hun uitwerpselen achter te laten. Maar ook indirect kunnen ziektes worden verspreid. Bijvoorbeeld via beestjes die zij bij zich dragen, denk bijvoorbeeld aan vlooien. Denkt u ratten in uw woning of bedrijfspand te hebben? Bel dan direct 085-4000200 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor inspectie. De professionele rattenbestrijders van de Muizenman helpen u graag door u te voorzien van de juiste informatie, of door u juist te helpen met bestrijding.

 

Last van ratten? Maak een afspraak

Heeft u een of meerdere ratten gezien in uw woning of bedrijfspand? Wacht dan niet te lang en onderneem direct actie door een afspraak te maken voor professionele rattenbestrijding door de specialisten van de Muizenman. Door snel te handelen, kunt u voorkomen dat uw rattenoverlast uit de hand loopt. Onze medewerkers kunnen er voor zorgen dat uw rattenprobleem tot het verleden gaat behoren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor u een afspraak maakt voor professionele rattenbestrijding? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en hoe wij u kunnen helpen met rattenbestrijding.

 

Rattenbestrijding informatie

 

 

IPM werkwijze bij ratten overlast

De werkwijze van de Muizenman is gebaseerd op de principes van Integrated Pest Management (IPM). De basis van het IPM protocol is het nemen van zoveel mogelijk preventieve maatregelen. Bij juiste toepassing van het protocol zal het er voor zorgen dat huidige en toekomstige rattenplagen bij u thuis tot een minimum beperkt zullen worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwkundige aanpassingen zoals het dichten van gaten, kieren en slecht sluitende deuren. Zonder deze aanpassingen blijven ratten de mogelijkheid hebben om gebouwen binnen te dringen. Het uitgangspunt is het gebruik van giftige middelen alleen in te zetten als laatste redmiddel. De specialisten van de Muizenman zijn getraind in het signaleren van mogelijke risico’s en potentiele toegangspunten tot uw woning. Tijdens inspectie of controle geven wij advies met betrekking tot het weren van ratten en muizen. Sinds 1 januari 2017 is het sowieso verboden om giftige middelen, zoals muizen en rattengif, buiten te gebruiken, Ook in uw tuin mag dit dus niet zomaar ingezet worden als rattenbestrijding. In enkele gevallen is hiervoor een uitzondering geldig, maar enkel als er geheel is voldaan aan het IPM protocol alsmede dat de ongediertebestrijder in het bezit is van de juiste certificeringen omtrent het buitengebruik van rodenticiden.

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline

Ratten bestrijding nodig? Bel de specialist